Афилиейт програма

Искате ли да печелите пари лесно, без да влагате дори и стотинка? Търсите ли ефективен начин да получавате редовни комисионни без абсолютно никакви инвестиции? Благодарение на уникалната афилиейт програма на gotovasistema.info това е вече възможно.

Нашата страхотна аffiliate програма Ви позволява да печелите чрез препоръки към бъдещи потребители. За всеки продаден продукт или услуга на потребител, който е поръчал през Вашата референтна връзка, Вие ще получавате процентна комисионна, която ще се натрупва в специално създаден за вас потребителски акаунт или във вече съществуващ такъв към gotovasistema.info. Възползвайки се от тази програма ще можете да гарантирате лесно постоянния си приток на средства само и единствено благодарение на препоръките, които сте направили за нашите услуги.

Как работи Affiliate програмата ни?

Без значение, дали поддържате собствена уеб страница или просто обичате да сърфирате в Интернет, ще имате чудесната възможност да получавате прогресивно и постоянно нарастваща комисионна в зависимост от броя регистрирани пакети от препратени от Вас потребители.

Базирайки се на своя опит и професионализъм, gotovasistema.info проектира афилиейт програма, която предоставя възможност за натрупване на средства от вашите продажби и препратени клиенти в собственият ви акаунт. Средствата, които генерирате като печалба от вашите препоръки можете да изтеглите директно или да използвате за закупуването на услуги и продукти, предоставяни от gotovasistema.info. Сумата, която ще можете да изтеглите или използвате се изразява в процентно отношение в зависимост от заявения брой активирани услуги.

Как да печелите повече и повече?

Най-добрата афилиейт програма “С натрупване” на българския пазар, която Ви предлагаме може да ви донесе цели #% от всяка платена покупка на потребител, който вие сте препратили към gotovasistema.info.

На всеки наш партньор, който желае да се включи в афилиейт програмата ни ще бъде предоставен уникален линк от типа: https://my.gotovasistema.info/offerings.html?referer=your-user, който лесно можете да поставите навсякъде, както в своя уеб сайт, така и в социалните мрежи като Facebook, Twitter или Google+.

Без значение, дали ще използвате своя референтен линк чрез графичен банер или ще изберете да е под формата на текстов линк, препоръка в личен блог или подпис във форум, това ще Ви носи комисионни. Ако желаете да използвате по-нестандартни варианти за привличане на потребители към услугите, които предлагаме, ние ще ви предложим и най-различни по размер банери, които да осигурят Вашия успех и високата Ви ефективност.

Сумите се натрупват в посочен от вас акаунт. Натрупаните суми могат да бъдат използвани по всяко време за закупуване или подновяване на услуги от gotovasistema.info. Суми се изплащат след натрупване на 50лв и повече. Сумите могат да бъдат изплатени както по банков път или по сметка във ваш PayPal акаунт.

За допълнителна информация и/или активация на Вашия акаунт моля свържете се с нас на телефони 0888…….., както и на електронната ни поща – gotovasistema@gmail.com.

Очакваме ви!

РЕГИСТРАЦИЯ/ВХОД